• Møte/konferanse
  • Bryllup
  • Selskap
  • Catering
  • Kaker
  • Julemeny
  • Lokaler
  • Kafé
  • Gavekort
  • Her er vi
  • Mor sin

Kafé Jærbuen

  • Møte/konferanse
  • Bryllup
  • Selskap
  • Catering
  • Kaker
  • Julemeny
  • Lokaler
  • Kafé
  • Gavekort
  • Her er vi
  • Mor sin
IMG_4508.jpg

Meny


The mission is simple: serve delicious, affordable food that guests will want to return to week after week.

Varmretter
145,-
Kyllingfilet
med salat og pasta
145,-
210,-
Baccalao a’la Jærbuen
med brød eller flatbrød
210,-
165,-
Kyllinggryte (karri)
med stappe eller ris og salat
165,-
210,-
Viltgryte
210,-

95,-
Lapskaus
95,-
140,-
Pasta
med bacon og broccoli og ostesaus
140,-
450,-
Pai
Stor
450,-
190,-
Gyros
med svinekjøtt, salat og dressing
190,-

150,-
Kjøttdeiggryte
med hjemmelaget potetstappe og salat
150,-
165,-
Biff stroganoff
med stappe eller ris og salat
165,-
120,-
Lasagne
med brød og salat
120,-
250,-
Tacobuffé
250,-
Supper
99,-
Fiskesuppe
99,-
120,-
Tacosuppe
med kjøtt/kylling
120,-
Salater
35,-
Gresk salat
35,-
10,-
Potetsalat
pr. hekto
10,-
95,-
Pastasalat
1 sort
95,-
120,-
Pastasalat
2 sorter
120,-
160,-
Pastasalat
3 sorter
160,-

180,-
3 pasta
2 kalde, 1 varm
180,-
25,-
Vanlig salat
25,-
20,-
Waldorfsalat
pr. hekto
20,-
grøt
45,-
Risengrøt
45,-
50,-
Risengrøt
med sukker, kanel og smør
50,-
80,-
Risengrøt
med alt + saft og kaffe
80,-

65,-
Rømmegrøt
stor porsjon
65,-
brød
35,-
Snitter
35,-
26,-
Halve frokostbrød
26,-
34,-
Smørbrød
34,-
25,-
Halve rundstykker
25,-
86,-
Jærske frokostbrød
med bacon, kylling og kvitløksdressing
86,-
15,-
Foccaciabrød
15,-
23,-
Kanapeer
23,-
kaker
550,-
Fløtekake
550,-
400,-
Smørbrødkake
400,-
580,-
Marsipankake
580,-
Top

KONTAKT

ÅPNINGSTIDER

Torlandsvegen 4
4365 Nærbø

Tlf. 51 43 38 17
post@kafejarbuen.no

Enkelte lørdager vil det bli restaurant med alle rettigheter.
Se eget arrangement på
Facebook.

Man - Ons - Fre: 10 - 18
Tir - Tor: 10 - 18
Lørdag: 10 - 16.30
Søndag: 12 - 17

 

Bildekreditering:
De fleste bildene har Rita tatt.
Bildene av julemat er hentet fra matprat.no